Tagtoborzó

A Tiszafüredi Sporthorgász Egyesület 2018.-ban is várja a horgászokat!
Ha szeretnek a Tisza-tavon horgászni, ha ennek gyönyörű vad víznek a bűvöletében élnek, válasszák egyesületünket. Nálunk aktív egyesületi élet várja, horgászaink helyi és országos versenyeken is jelentős sikereket érnek el, tartozzon Ön is közéjük!

 

Közösségi életünk központja az egyesület kezelésében lévő Városi kikötő, itt találhatók az egyesület saját csónakjai is, amiket tagjaink kedvező áron vehetnek igénybe (motoros csónak 1500 Ft+üzemanyag/nap, motor nélküli csónak 500Ft/nap).
Programjaink 2018-ban tagjainknak:
Horgászversenyek, gyerekfoglalkozások, gyerekversenyek, környezetvédelmi napok, szemétszedő akciók, bemutatók rendezése.
Az egyesület Facebook oldalán, valamint az egyesületi tagjaink által üzemeltetett www.tiszatohorgasz.gportal.hu internetes oldalon naprakész hasznos információkkal látjuk el horgászainkat.
Azok a horgászok, akik 2018. 05. 31.-ig belépnek egyesületünkbe, sorsoláson vesznek részt, ahol kisorsolunk egy Tisza-tavi hétvégét (szállás 2 éjszakára négy fő részére, csónakhasználattal), 3db 10000.-Ft-os vásárlási utalványt, 10 horgásztársunknak pedig visszafizetjük a horgászjegy megújÍtásának költségeit: állami jegy, tagdÍjak, stb..(egyesületünknél ez egy felnőtt tagnál 6200.-Ft.)

Egyesületünk engedélyei megvásárolhatóak a Városi Kikötőben (ápr.1.-i nyitásig szombatonként 9-11 óra között), nyitvatartási időben mindennap: a Két Vidra Horgászboltban, a Szabics Kikötőben, a Pecasokk Horgászboltban, az Ady Horgászboltban, az Albatrosz Kikötőben és a Kormorán Kikötőben.
Hírek, információk, versenyidőpontok az egyesület Facebook oldalán olvashatóak.
Érdeklődni a 06 30 568 1945 telefonszámon lehet.

Nincs még hozzászólás.

Hagyjon üzenetet