Tájékoztatás a kikötő nyitvatartásáról

Kedves Vendégeink!

A járványhelyzetre való tekintettel a Városi Kikötő egyelőre még nem nyit ki, mivel a jelenleg kialakult egészségügyi helyzetben a biztonságos folyamatos üzemeltetés nem garantálható. A horgászengedély árusítás szintén szünetel, a Tiszafüredi Sporthorgász Egyesület horgászengedélyeit jelenleg árusító boltok Tiszafüreden: Ady horgászbolt, Két vidra horgászbolt és a Pecasokk horgászbolt.

A nyitásról azonnal értesítjük kedves vendégeinket ezen a portálon és a Facebook oldalakon is!

Köszönjük megértésüket!

a Városi Kikötő csapata

2 Responses to "Tájékoztatás a kikötő nyitvatartásáról"

  1. Barna István szerint:

    Tisztelt Uram! Érdeklődnék önöknél a madárrezervátumos csónaktúrával kapcsolatban. Lehetséges e olyan dolog,hogy előre kifizetve,küldenének egy ajándék utalvány szerút ,amit ajándékba adnánk egy családnak?Ha igen kérem írjon,és azt is meddig használhatnák fel az ajándékozottak? Előre is köszönöm válaszát,tisztelettel Barna István

    • lakohajok szerint:

      Kedves István!Természetesen van rá lehetőség, szoktunk ajándékutalványt küldeni emailben, amit csak ki kell nyomtatni. A madárrezervátumi túra min. 2 óra vagy inkább 3,egy óra 8000.-Ft., két óra 16.000.-Ft., a 3. óra már kedvezményes, 22.000.-Ft. Az utalványra ráírnám, hogy ebben az évben érvényes, október végéig felhasználható.
      Üdvözlettel:
      Elek Gyuláné Ági
      Városi Kikötő

Hagyjon üzenetet